top of page

Евакуювали понад 6 тисяч людей, з них понад 600 – діти

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко привітав екіпаж поліцейських-рятувальників "Білі янголи" з річницею створення.

Свій допис Клименко зілюстрував двома світлинами. Для нашої команди ЛОК - Львівського Оборонного Кластера цінно побачити на цих світлинах результати одразу трьох наших проєктів.

Так, на одному фото — дитину евакуюють у захисному комплекті ЛОК (дитячий бронежилет + каска).



На іншому фото — один з поліцейських "Білого янгола" у нашому армійському бронежилеті, а працівник екіпажу швидкої допомоги — у медичному.

Раді, що наша броня допомагає хоробрим Захисникам.



І величезна подяка "Білим янголам". З вашим Днем, хлопці та дівчата🫶

Екіпажі "Білого янгола" працюють поблизу лінії фронту, в містах і селах, які ворог вже майже повністю знищив. У складі груп — 18 добровольців: працівників різних підрозділів, від кримінальної поліції до ювенальної превенції.


"За цей час групи евакуювали більш як 6 тисяч людей, з них понад 600 – діти.

Правоохоронці евакуювали все цивільне населення Мар’їнки, а також всіх жителів з частини Очеретинської громади поблизу Авдіївки.


Всі "Білі Янголи" — сертифіковані парамедики. Їхні автомобілі оснащені всім необхідним для допомоги людям в надзвичайних ситуаціях і пристосовані для перевезення маломобільних груп населення. Наряди укомплектовано дитячими бронежилетами.


Близько 10 обстрілів для наших Героїв закінчилися пораненнями та контузіями. Але вони все одно щодня йдуть прямо в пекло заради порятунку життя.

Дякую вам за віддану службу народові України! Наближаємо перемогу!", — написав в своєму Telegram-каналі Міністр.



bottom of page