top of page

Бронежилет, який відпрацював, замінимо на новий

Проєкт Львівського оборонного кластеру та ArtArmor на підтримку Сил оборони України.



Передавайте броню, яка отримала влучання кулі чи уламку, до ЛОК — ми замінимо на новий бронежилет.


Новий бронежилет захищатиме надійніше за відпрацьований☝️. А відпрацьована броня зможе приносити користь й надалі – тепер вже у межах мистецького проєкту.


Розповідає Максим Плєхов - голова правління ЛОК:


"Що робити з бронежилетом, який врятував життя нашого Захисника?!

По-перше, плиту точно потрібно замінити‼️

Будь-яка бронеплита, що отримала влучання, потребує обов'язкової заміни. Навіть в лабораторних умовах, ми не можемо стріляти в бронеплиту ближче, ніж 5 см від попереднього влучання. Адже з кожним влучанням плита втрачає свої захисні властивості. Тож бронеплиту, а разом з нею і бронежилет, потрібно замінити.

А що далі робити з такими бронеплитами? А отут вже значно цікавіше. Олександр Ковальчук – керівник ArtArmor - запустив дуже крутий проєкт, до якого ми з командою долучилися. Завдяки цьому проєкту українські військові отримають ще більше якісного спорядження.

Тож якщо у вас є бронеплита, що врятувала життя вам чи побратиму, втримавши кулю або уламок, надсилайте її на адресу Львівського оборонного кластера, заповнивши відповідну форму на сайті ЛОК  або написавши на інстаграм-сторінку ЛОК @ldc_ukraine

На заміну ви отримаєте надійний бронежилет четвертого класу захисту. А ваша відпрацьована бронеплита завдяки проєкту ArtArmor перетвориться у мистецькій об'єкт.

ArtArmor – це крутезний проєкт, який залучає найкращих митців України та світу, які з бронеплит, що врятували життя нашим захисникам, роблять об'єкти мистецтва.

Потім ці об’єкти потраплять на аукціони, де будуть зібрані кошти на забезпечення бійців необхідними засобами, про деякі з яких ми поки навіть не можемо розповісти на широкий загал.

Отож, якщо маєте таку можливість, висилайте, будь ласка, відпрацьовані плити. Сьогодні вони врятували ваше життя, а завтра дадуть додаткові переваги у бою.

Слава Україні! І вам, наші хоробрі Захисники!"

bottom of page