top of page

З НОВИМ РОКОМ! ПЕРЕМОГИ!

Евакуація діток.

Військові на фронті.

Робота парамедиків і цивільних медиків у прифронтових районах.

Робота ДСНС щодо ліквідації наслідків ворожих обстрілів.

Діяльність поліції.

Репортажі журналістів з лінії фронту.

Робота працівників критичної інфраструктури.



Передивляючись світлини на різних сторінках у соцмережах, ми часто зустрічали усіх перелічених вище у наших бронежилетах ЛОК. Наприкінці року заведено підбивати підсумки. Найважливіший результат команди ЛОК - Львівського Оборонного Кластера — допомога у збереженні життів українців.


100 000 бронежилетів Силам оборони та Силам безпеки України. Ми дякуємо кожному Герою, який боронить нашу країну.


Перше у світі серійне виробництво дитячих бронежилетів для евакуації

550 евакуаційних комплектів (бронежилети + каски) були передані Національній поліції України і вже давно працюють на лінії фронту та у прифронтових районах, допомагаючи безпечній евакуації дітей. І чи не на кожному фото ми бачимо діток у наших захисних комплектах. Серце крається від цих світлин, але водночас є розуміння – діти захищені! Ми дякуємо працівникам Національної поліції, військових адміністрацій, військовим, які, часто й під ворожими обстрілами, проводять евакуацію та рятують діток – майбутнє України.


4 тисячі бронежилетів з протиуламковим захистом для медиків — Харківщини, Сумщини, Донеччини, Чернігівщини, Київщини, Запорізької, Миколаївської та Херсонської областей. Ми дякуємо усім вам, недарма вас називають янголами, бо ви рятуєте життя!


Бронежилети для журналістів, які працюють у небезпечних районах. Ми дякуємо усім представникам ЗМІ, які показують світові правду! І тим, хто висвітлював діяльність нашої організації, допомагаючи таким чином залучати нових партнерів і донаторів.


Крім виробництва бронежилетів, ЛОК упродовж звітного року провадив й іншу діяльність:

  • Бронювання військових та евакуаційних автомобілей.

  • Створення відділення реабілітації для дітей війни спільно з Охматдит.

  • А також проєкти, розповісти детальніше про котрі, зможемо лише після перемоги: відновлення критичної інфраструктури; впровадження розробок в бойових підрозділах тощо.

  • І наприкінці року започаткували новий проєкт, який матиме неабияке значення не лише зараз, але й багато років поспіль.


Проєкт "Герої серед нас": як бізнесу підготуватися до повернення працівників з фронту. Власники бізнесів, HR, представники держслужб, центрів по роботі з ветеранами, психологи, ветерани об’єдналися для пошуку відповіді на запитання: «Які конкретні дії потрібно зробити компанії, щоб підсилити свій бізнес і адаптувати його до співпраці з ветеранами».


Ми дякуємо кожному партнеру, кожному благодійнику, кожному донатору, які долучилися до реалізації наших проєктів.


Вічна пам'ять тим, хто назавжди залишився у 2023. Їх подвиг – ціна нашої свободи та нашого життя. І ми не маємо права опустити руки чи здатися! Не маємо права бездіяти!


Вітаємо усіх українців з прийдешнім 2024 роком. Гуртуймося заради наших Захисників і нашої перемоги.

 

bottom of page